null
Melsinki in Brief For Our Finnish Fans

Melsinki in Brief For Our Finnish Fans

Melsinki on 14th Mar 2021

Melsinki syntyi intohimosta 

Laadukkaat, ekologiset ja käsintehdyt design-tuotteet täydentävät asusi ja me täällä Melsinki Shopissa haluamme varmistaa, että saat juuri sellaisen asusteen, joka sinun asuusi sopii! Tutustu tarinaamme ja löydä oma suosikkisi!

Zebra Stripes Lompakko  Spot the Spots huivi   Light and Shadow Laukku  Walk the Line - Nahkalaukku

Tarina

Tarinamme alkoi kirjaimellisesti ympäri maailmaa. Suomalainen Mia asui ympäri maailmaa ja oli kasvokkain erilaisten ihmisten, ympäristöjen, värien ja vivahteiden kanssa. Mian intohimo on tänäkin päivänä rohkeiden ja näyttävien tekstiilien, tekstuurien ja kokonaisuuksien suunnittelu. Mian töitä on nähty mm. Englannin Vogue -lehdessä (marraskuu 2020), lisää voit lukea englanniksi täältä.

Cosmic Sunset - huivi  Cosmis Sunset - Nahkainen käsilaukku   Cosmic Sunset - kasvomaski   Cosmic Sunset - Nahkalompakko

Materiaalit

Mialle on tärkeää, että materiaalit noudattavat kestävän kehityksen periaatetta eli materiaalit ovat mahdollisuuksien mukaan aina kierrätettyjä ja kierrätettäviä. Mia sanookin, että ensisijaisen tärkeää on se, että tehtailla valvotaan työoloja, pidetään niistä huolta ja työntekijät saavat työstä siitä kuuluvan palkan. Tehtaat sijaitsevat Lontoossa, Englannissa.

No entä nimi Melsinki, mistä se tulee? Mia menetti sydämensä paitsi tietysti kotimaalleen Suomelle, niin myös australialaiselle miehelleen, joka asui tuolloin Melbournessa, Australiassa. Näin yhdistyivät jälleen kirjaimellisesti sekä sydämet että yrityksen nimi.

Nahkalaukku  Miesten Laukku     NahkalompakkoKasvosuojus

Yli 100 euron ostoksille ilmainen toimitus!

  • - Tutustu tuotteisiimme englanninkielisillä sivuillamme! Jos omaan tyyliin sopiva tuote löytyy, voit tilatessasi käyttää maksutapoina: Luottokortti, Paypal, ApplePay, GooglePay
  • - Englannista tulevat tuotteet, toimitetaan kuriiripostilla kätevästi kotiin asti, joten sinun ei tarvitse huolehtia tullimaksuista tai muista. Puhelinkuoret ja tietokonelaukut toimitetaan Latviasta.
  • - Yli 100 euron tilauksille ilmainen toimitus. Jos tilauksesi on alle 100 euroa, on toimituskulu silloinkin vain 5 euroa.
  • - Kaikki tuotteemme valmistetaan käsin tilauksesta, Toimitusaikamme on noin 3-5 päivää tuotteen valmistumisesta.

.

Tutustu valikoimaamme!

Naisten valikoima         Miesten valikoima          Mallistot  

Kysyttävää? Ota Yhteyttä, autamme mielellämme!

info@melsinki.com

.

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa